Musical Studio Ninove werd in 2016 opgericht met als doel: Kinderen en jongeren laten schitteren op een podium! 6 jaar, en tientallen producties later telt Musical Studio maar liefst 110 gemotiveerde leden die opgedeeld zijn in verschillende CASTS en tijdens hun jaarmusical het beste van zichzelf geven in De Plomblom! Eén keer per jaar komen zij ook samen in een overkoepelend project waarvoor audities worden georganiseerd. Het eerste project, THE KING, in 2022 was alvast een groot succes!

Zomerstages konden natuurlijk niet uitblijven. In 2018 organiseerde Musical Studio voor de eerste keer hun befaamde YouTube-kamp dat ook de jaren nadien furore maakte in Ninove en omstreken. Vanaf 2019 werden er jaarlijks musicalstages georganiseerd waarmee Musical Studio zich ook als kamporganisatie op de kaart heeft gezet!

Onze stages zijn steeds van een hoog niveau en worden begeleid door onze eigen musicalcoaches die stuk voor stuk ervaren docenten zijn binnen hun eigen vakgebied. De stages situeren zich telkens binnen de dans- zang- en/of acteerdiscipline, met als uitgangspunt: de deelnemers klaarstomen voor een groots optreden. De repetities tijdens de stages worden afgewisseld met leuke ontspanningsmomenten, en we laten de deelnemers voelen wat het is om te schitteren in een echte musical. Na afloop van onze vorige stages was het publiek steeds laaiend enthousiast over wat we samen met de kids op een week tijd in elkaar boksten. Bovendien is het een mooie kennismaking met musical voor wie overweegt om dit als hobby te gaan doen, of een interessante verdieping voor diegenen die reeds actief zijn in één van onze musicalcasts.

Wil je graag meer weten over Musical Studio? Neem dan zeker een kijkje op onze website: www.musicalstudioninove.com

Of check onze socials voor het laatste nieuws!

FacebookInstagram