De start…

Kiddo Kampen is het kleine broertje van Musical Studio Ninove. Kiddo Kampen werd speciaal opgericht om ook met andere thema's, buiten het musicalgenre aan de slag te gaan!


Neem zeker eens een kijkje op onze socials voor meer foto's en filmpjes!

InstagramFacebook

Onze werking…

Kiddo Kampen staan garant voor ultiem vakantieplezier, uniek in de omgeving! Kampen met net dat tikkeltje meer, daar streven we naar! Sensationele activiteiten en spetterende thema’s uit de leefwereld van kinderen, overgoten met een persoonlijke aanpak door professionele begeleiding staan centraal!Kampen voor de allerkleinsten

Bij Kiddo Kampen specialiseren we ons in unieke kampen voor de 3- tot 6-jarigen! We zorgen voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten, en gaan steeds zeer thematisch te werk.

Deze thema's worden zorgvuldig uitgekozen en tot in de puntjes uitgewerkt met oog voor originaliteit en veel ruimte voor exploratie en fantasie!


Kiddo Coaches…

Onze kampen staan steeds onder leiding van een pedagogisch geschoolde hoofdanimator. Daarnaast werken we met Kiddo Coaches die eveneens werkzaam zijn tijdens onze jaarwerking, en met Kiddo Hulpcoaches die na een opleiding ons vast team versterken.
Bellen: 0479 34 20 25