Over ons kiddo kampen

De start…

Kiddo Kampen is het kleine broertje van Musical Studio Ninove. Musical Studio startte in 2017 al met kampen in diverse thema’s, maar door onze naam werden we vaak enkel gelinkt aan het musicalthema! Vandaar de keuze voor de nieuwe naam van onze kampen: KIDDO KAMPEN.


Onze werking…

Kiddo Kampen staan garant voor ultiem vakantieplezier, uniek in de omgeving! Kampen met net dat tikkeltje meer, daar streven we naar! Sensationele activiteiten en spetterende thema’s uit de leefwereld van kinderen, overgoten met een persoonlijke aanpak door professionele begeleiding staan centraal!Kampen & Stages…

Binnen ons assortiment maken we een onderscheid tussen kampen en stages.

Onze Kiddo Kampen zijn steeds in thema, en zorgen voor een totaalbeleving. De hipste activiteiten en nieuwste bezigheden, hier en daar ook vergezeld van een leuk uitstapje komen aan bod.

Voor de stages keren we terug naar onze musicalroots. Tijdens een stageweek dompelen we de kinderen onder in de wondere wereld van dans, muziek en theater. Net zoals tijdens onze jaarlijkse werking, stomen de Musical Studio-coaches de kinderen klaar voor een groots optreden op het einde van de week.

Benieuwd naar onze werking doorheen het jaar? Neem zeker een kijkje op: www.musicalstudioninove.comKiddo Coaches…

Onze kampen staan steeds onder leiding van een pedagogisch geschoolde hoofdanimator. Daarnaast werken we met Kiddo Coaches die eveneens werkzaam zijn tijdens onze jaarwerking, en met Kiddo Hulpcoaches die na een opleiding ons vast team versterken.
Bellen: 0479 34 20 25