Stages

(7 tot 10 jaar)

Tijdens de POPSTAGE word je een hele week ondergedompeld in de wereld van echte artiesten. Je krijgt zang- dans- en muziekworkshops van ervaren docenten. Daarnaast laten we je kennismaken met een leven in de spotlights aan de hand van fotoshoots en videoclips! DJ-workshops, een eigen outfit ontwerpen en TikTok-lessen zijn maar een greep uit de activiteiten van dit dynamische kamp! Met als ABSOLUTE HOOGTEPUNT: Een grote show op het einde van het kamp! 

*

Tijdens de MUSICALSTAGE word je een hele week ondergedompeld in de musicalwereld! Je krijgt zang- dans- en acteerworkshops van ervaren docenten en je werkt een hele week toe naar een groots musicaloptreden in een echte theaterzaal!


Tijdens de FILMSTAGE word je een hele week ondergedompeld in de wereld van echte acteurs. Je krijgt acteerworkshops van ervaren docenten, en je leert wat het is om voor een camera te staan. UNIEK aan deze stage is dat we op amper 1 week tijd een ECHTE film maken waarin JULLIE de hoofdrol spelen. Op vrijdag sluiten we de week af met een ECHTE première waar de hele familie naar de film kan komen kijken, en de kampdeelnemers als echte STERREN op de rode loper mogen verschijnen!